Oletko kiinnostunut urasta Badenoch & Clarkilla?

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme Suomen Badenoch & Clarkille, työskentelemään osana kansainvälistä verkostoamme, olethan suoraan yhteydessä Business Manager
Teemu Vuoriseenteemu.vuorinen@badenochandclark.fi, +358 40 061 0041

1. syy liittyä Badenoch & Clarkille
2. syy liittyä Badenoch & Clarkille
3. syy liittyä Badenoch & Clarkille

Me tarjoamme kilpailuetua

Hakijana rekrytointiprosesseissamme saat hyviä neuvoja ja konkreettista palautetta – vaikka et onnistuisikaan saamaan hakemaasi työpaikkaa.

Ammattimaiseen rekrytointiprosessiin osallistuminen on aina mielenkiintoinen tutkimusmatka omaan itseen: omiin kykyihin, vahvuuksiin, heikkouksiin ja motivaatioon. Saamme poikkeuksetta positiivista palautetta myös kandidaateilta, jotka eivät tulleet valituiksi. Jonkin uuden oivaltaminen on aina ensimmäinen askel uuteen suuntaan.

Sinun urasi

Tavoitteena auttaa ammatillisessa kasvussa

Badenoch & Clarkissa rekrytointi ei ole vain avoimen työpaikan täyttämistä – meillä voit luoda uraa laajassa houkuttelevien työnantajien verkostossa, johon kuuluu niin kansainvälisiä yhtiöitä kuin pieniä paikallisesti toimivia yrityksiä ja organisaatioita.

Filosofiassamme työnhakijat ovat toimintamme fokuksessa ja olemme kiinnostuneita heistä kokonaisvaltaisesti ihmisinä. Tavoitteemme on löytää hyville tekijöille tehtäviä, jossa he voivat hyödyntää potentiaalinsa täysimääräisesti ja joissa he voivat kasvaa ammattilaisina.

Laadukkaaseen prosessiimme kuuluu huolehtia sinusta ja tehtävästäsi myös työsuhteen aloittamisen jälkeen: Varmistamme, että saat asianmukaisen perehdytyksen työnantajaltasi, jotta pääset nopeasti kiinni uusiin haasteisiisi.

Keskustele rekrytointikonsulttiemme kanssa

Ota yhteyttä rekrytointikonsultteihimme jo tänään ja siirry urallasi eteenpäin.


Puh. +358 50 3600 160

HELSINKI
Kaisaniemenkatu 4 A
00100 Helsinki

ESPOO
Tekniikantie 12
02150 Espoo

VANTAA
Vernissakatu 1
01300 Vantaa

Ota yhteyttä rekrytointikonsultteihimme