Työnhakijoiden tietoturva ja tietojenkalastelu

Useissa maissa on raportoitu useita Badenoch & Clarkin nimellä tapahtuneita huijausyrityksiä. Tiedoksesi, että kukaan Badenoch & Clarkin edustaja EI koskaan pyydä minkään tyyppistä maksua työnhakijalta tai työntekijältä työnhaun tai valintaprosessin aikana.

Meille on ilmoitettu, että henkilöt, jotka eivät liity millään tavalla Adecco Groupiin, käyttävät Badenoch & Clarkin nimeä ja tuotemerkkiä useissa maissa. Nämä henkilöt julkaisevat työpaikkailmoituksia yleisillä mainostussivustoilla käyttämällä Badenoch & Clarkin nimeä ilman lupaamme. Meillä on myös syytä uskoa, että näiden henkilöiden soittamat puhelut ja heidän lähettämänsä sähköpostiviestit ja kirjeet sekä muut toiminnot ´eivät ole muuta kuin laittomia yrityksiä hankkia rahaa ja käyttää työnhakijoiden henkilökohtaisia ja luottamuksellisia tietoja.

Olemme tällä hetkellä tietoisia useista huijaustapauksista, joissa käytetään Badenoch & Clarkin nimeä Kanadassa, Ranskassa, Ghanassa, Hong Kongissa, Italiassa ja Yhdysvalloissa.


Suojaa itsesi

Varmista ennen minkään henkilötiedon, -tunnuksen tai pankkitilitiedon julkaisemista työnhakuprosessin aikana, että yhteyshenkilösi on valtuutettu Badenoch & Clarkin edustaja. Voit vahvistaa tämän ottamalla yhteyttä maasi Badenoch & Clark -toimistoon. Etsi toimipaikat täältä.

Ole varovainen liittyen odottamattomiin sähköpostiviesteihin, pikaviesteihin, puhelinviesteihin tai fakseihin, joissa väitetään, että ne ovat peräisin Badenoch & Clarkilta. Jos vastaanotat kyseisen viestin, ota yhteyttä maasi Badenoch & Clark -toimistoon ja vahvista, että viesti on laillinen.

Jos uskot, että olet huijauksen uhri, suosittelemme vahvasti, että ilmoitat tapauksesta paikallisille viranomaisille.


Ota yhteyttä

Jos haluat ilmoittaa Badeonch & Clarkin nimen ja tuotemerkin väärinkäytöstä, ota yhteyttä Badenoch & Clarkin toimistoon siinä maassa, jossa tapaus ilmeni. Jos Badenoch & Clark ei toimi tässä maassa, lähetä ilmoitus osoitteeseen: compliance@adecco.com tai www.aceconduct.com.

Jos etsit töitä maassasi, ota yhteyttä Badenoch & Clarkiin paikallisen Badenoch & Clark -verkkosivuston kautta.

Jos etsit kansainvälistä työmahdollisuutta, eri maiden avoimet työpaikat on saatavilla - Adeccon "Select Country" -osion kautta.