Badenochandclark.no

Sinun urasi

Tavoitteena auttaa ammatillisessa kasvussa

Badenoch & Clarkissa rekrytointi ei ole vain avoimen työpaikan täyttämistä – meillä voit luoda uraa laajassa houkuttelevien työnantajien verkostossa, johon kuuluu niin kansainvälisiä yhtiöitä kuin pieniä paikallisesti toimivia yrityksiä ja organisaatioita.

Filosofiassamme työnhakijat ovat toimintamme fokuksessa ja olemme kiinnostuneita heistä kokonaisvaltaisesti ihmisinä. Tavoitteemme on löytää hyville tekijöille tehtäviä, jossa he voivat hyödyntää potentiaalinsa täysimääräisesti ja joissa he voivat kasvaa ammattilaisina.

Laadukkaaseen prosessiimme kuuluu huolehtia sinusta ja tehtävästäsi myös työsuhteen aloittamisen jälkeen: Varmistamme, että saat asianmukaisen perehdytyksen työnantajaltasi, jotta pääset nopeasti kiinni uusiin haasteisiisi.

Me tarjoamme kilpailuetua

Hakijana rekrytointiprosesseissamme saat hyviä neuvoja ja konkreettista palautetta – vaikka et onnistuisikaan saamaan hakemaasi työpaikkaa.

Ammattimaiseen rekrytointiprosessiin osallistuminen on aina mielenkiintoinen tutkimusmatka omaan itseen: omiin kykyihin, vahvuuksiin, heikkouksiin ja motivaatioon. Saamme poikkeuksetta positiivista palautetta myös kandidaateilta, jotka eivät tulleet valituiksi. Jonkin uuden oivaltaminen on aina ensimmäinen askel uuteen suuntaan.

Keskustele rekrytointikonsulttiemme kanssa

Ota yhteyttä rekrytointikonsultteihimme jo tänään ja siirry urallasi eteenpäin.


HELSINKI
Kaisaniemenkatu 4 A
00100 Helsinki

+358 400 603 327

Ota yhteyttä Helsingin rekrytointikonsultteihin

Jaa tämä sivu