KÄYTTÖEHDOT

Kohde

Näillä käyttöehdoilla hallitaan Badenoch & Clark Finlandin (jäljempänä ”Badenoch & Clark” tai ”me” johdoksineen) ylläpitämän badenochandclark.fi-verkkosivuston sekä tämän verkkosivuston kautta saataville tarjottujen sisällön ja palvelujen (”verkkosivusto”) käyttöä (myös pelkkää pääsyä). Jokainen verkkosivustoa käyttävä henkilö (”sinä”) hyväksyy tällöin nämä käyttöehdot, jotka ovat voimassa verkkosivustolla käymisen aikaan.

Käyttämällä tätä verkkosivustoa osoitat hyväksyväsi nämä käyttöehdot ja suostut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy näitä käyttöehtoja, älä käytä verkkosivustoa.

Sisältöä ja palveluita, jotka tarjoamme saatavillesi verkkosivuston kautta (”sisältö” ja ”palvelut”), voidaan hallinnoida erityisehdoilla (”erityisehdot”), jotka hyväksyt joka kerta, kun käytät tällaista sisältöä tai palvelua. Jos näiden käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen välillä on ristiriita tai epäjohdonmukaisuus, erityisehdot ovat etusijalla näihin käyttöehtoihin nähden.

Hyväksyt nämä käyttöehdot joka kerta, kun käytät verkkosivustoa, ja erityisehdot joka kerta, kun käytät niihin liittyvää sisältöä tai palvelua.

Pääsy verkkosivustolle tarjotaan tilapäisenä, ja pidätämme oikeuden poistaa tai muuttaa verkkosivustolla tarjoamiamme sisältöä ja palveluja ilman ilmoitusta (katso jäljempää). Emme ole vastuussa, jos verkkosivusto mistä tahansa syystä ei ole käytettävissä jollain hetkellä tai aikavälillä.

Voimme ajoittain rajoittaa rekisteröityneiden käyttäjien pääsyä joihinkin verkkosivuston osiin tai koko verkkosivustolle.

Jos sinulle annetaan osana turvallisuusmenettelyjämme käyttäjätunnistekoodi, salasana tai muu tieto tai valitset sen, sinun on käsiteltävä kyseistä tietoa luottamuksellisesti, etkä saa luovuttaa sitä ulkopuoliselle. Meillä on oikeus milloin tahansa poistaa käytöstä mikä tahansa sinun valitsema tai meidän antama käyttäjätunnistekoodi tai salasana, jos olet mielestämme jättänyt noudattamatta jotain ehtoa näistä käyttöehdoista.

Olet velvollinen huolehtimaan kaikista järjestelyistä, joita tarvitset verkkosivuston käyttämiseen. Olet myös velvollinen varmistamaan, että kaikki henkilöt, jotka käyttävät verkkosivustoa Internet-liittymäsi kautta, tuntevat käyttöehdot ja noudattavat niitä.

 

Verkkosivuston käyttö

Verkkosivusto ei toimi tai pyri toimimaan neuvontalähteenä tai välineenä minkäänlaisten liikesuhteiden muodostamiseen sinun ja meidän välille.

Tunnustat ja vapaaehtoisesti ja nimenomaisesti hyväksyt sen, että käytät verkkosivustoa yksinomaan omalla vastuullasi.

Kun käytät verkkosivustoa, et tee mitään sellaisia toimia, jotka voivat vahingoittaa meidän tai minkään tytäryhtiömme (”Addecco Groupin yhtiöt”) imagoa, etuja tai oikeuksia tai jotka voivat vahingoittaa, tehdä käyttökelvottomaksi tai ylikuormittaa verkkosivustoa tai jotka voivat millään tavalla häiritä muita käyttäjiä verkkosivuston normaalissa käytössä.

Toteutamme kohtuullisia turvallisuustoimia, jotka riittävät havaitsemaan olemassa olevat virukset. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen siitä, että tietokonejärjestelmien olemassa olevat turvallisuustoimet Internetissä eivät ole täysin luotettavia ja että emme siksi voi taata sitä, että viruksia tai muita tietokonejärjestelmiin (laitteistoon ja ohjelmistoon) tai järjestelmiesi sisältämiin tiedostoihin muutoksia aiheuttavia elementtejä ei olisi.

 

Sisältö

Pyrimme varmistamaan, että sisältö on mahdollisimman laadukasta ja kohtuullisen ajantasaista. Emme kuitenkaan takaa sisällön hyödyllisyyttä, täsmällisyyttä, täydellisyyttä tai relevanssia tai sitä, että sisältö olisi ajantasaista, ja nimenomaisesti kiellämme kaiken vastuun sisällön ja verkkosivuston virheiden tai puutteiden osalta.

Sisällön sisältyminen verkkosivustolle ei millään tavalla muodosta henkilöstöpalvelujen tai muunlaisten palvelujen tarjoamista. Badenoch & Clark Finland ja Adecco Groupin yhtiöt nimenomaisesti kieltävät kaiken vastuun päätöksistä, jotka sinä teet sisältömme perusteella.

 

Ei tarjousta

Verkkosivustolla tarjottu tieto ei muodosta tarjousta ostaa tai luovuttaa Badenoch & Clarkin arvopapereita tai käydä niillä kauppaa tai tehdä muita transaktioita. Sijoittajien ei pidä luottaa sijoituspäätöksissään näihin tietoihin.

 

Immateriaalioikeudet

Kaikki verkkosivuston sisältö on joko meidän omistamaamme tai lisensoitu meidän käyttöömme. Kaikki verkkosivustolla näkemäsi tai lukemasi (kuten kuvat, valokuvat, kuvitukset, tekstit, videot ja muut materiaalit) on suojattu maailmanlaajuisesti tekijänoikeus-, mallisuoja-, tavaramerkki- ja muilla immateriaalioikeuslaeilla. Sinun on kaikkina aikoina kunnioitettava kaikkia verkkosivuston ja sen sisällön ja palvelujen immateriaalioikeuksia riippumatta siitä, ovatko ne meidän, Adecco Groupin yhtiön tai ulkopuolisen omistuksessa. Et saa hankkia tai yrittää hankkia itsellesi mitään sisältöä sellaisilla tavoilla tai menetelmillä, joita ei ole tarjottu käyttöösi verkkosivustolla.

Missään tapauksessa nämä käyttöehdot tai verkkosivuston käyttö eivät anna sinulle mitään muita kuin tässä tai erityisehdoissa määriteltyjä immateriaalioikeuksia verkkosivustoon tai sen sisältöön tai palveluihin. Sen vuoksi sinua nimenomaisesti kielletään monistamasta, muuttamasta, jakelemasta tai levittämästä julkisesti tai saattamasta saataville, erottelemasta, uudelleenkäyttämästä, edelleenlähettämästä tai millään muulla tavalla käyttämästä, millään menetelmällä, mitään verkkosivuston, sisällön tai palvelujen osia, paitsi näissä käyttöehdoissa tai mahdollisissa erityisehdoissa sallituilla tavoilla tai kun sinulla on sovellettavan lain mukaan siihen oikeus tai kun asiaan liittyvien oikeuksien haltija on antanut siihen nimenomaisesti luvan.

 

Linkit ja linkittäminen

Verkkosivustolla voi olla linkkejä muille verkkosivustoille, jotka ovat ulkopuolisten, meihin liittymättömien tahojen ylläpitämiä. Tällaisten ulkopuolisille sivuille ohjaavien linkkien lisääminen verkkosivustolle ei tarkoita, että tukisimme näitä sivustoja. Emme ole tarkastaneet kaikkia sivustoja, joihin verkkosivustolla on linkkejä, emmekä ole vastuussa verkkosivuston ulkopuolisten sivujen tai muiden verkkosivustolle linkitettyjen sivustojen sisällöstä tai täsmällisyydestä. Linkkien seuraaminen verkkosivuston ulkopuoliselle sivulle tai ulkopuoliselle sivustolle tapahtuu omalla riskilläsi.

Kaikkiin linkkeihin ulkopuoliselta verkkosivustolta meidän verkkosivustollemme vaaditaan meidän etukäteen myöntämä kirjallinen lupa.

 

Henkilötiedot

Henkilötietojesi keräämistä ja käyttöä hallitaan näihin käyttöehtoihin sisältyvällä yksityisyyskäytännöllä.

 

Ei takuuta, vastuunrajoitus

Emme takaa tai esitä, että verkkosivusto, sisältö tai palvelut olisivat täsmällisiä, täydellisiä, virheettömiä tai luotettavia tai että verkkosivuston, sisällön tai palvelujen käyttö ei loukkaisi ulkopuolisten oikeuksia. Emme takaa tai esitä, että verkkosivuston, sisällön tai palvelujen toiminnalliset osat olisivat virheettömiä tai että ne saataville tarjoavilla palvelimilla ei olisi viruksia tai muita haitallisia komponentteja. Verkkosivuston, sisällön tai palvelujen käyttö tapahtuu omalla vastuullasi, ja kaikki verkkosivustolla oleva toimitetaan sinulle SELLAISENAAN JA SITEN KUIN SE ON ILMAN MINKÄÄNLAISTA TAKUUTA, JOKO JULKILAUSUTTUA TAI OLETETTUA, SISÄLTÄEN OLETETUT TAKUUT KAUPATTAVUUDESTA, TYYDYTTÄVÄSTÄ LAADUSTA, SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN, KOHTUULLISESTA HUOLELLISUUDESTA JA TAIDOSTA TAI LOUKKAAMATTOMUUDESTA, MUTTA NÄIHIN RAJOITTUMATTA.

Sovellettavan lain sallimassa laajuudessa emme ole vastuussa mistään menetyksestä, joka syntyy verkkosivuston, sisällön tai palvelujen käytöstä tai niiden yhteydessä, joko suoraan tai epäsuorasti, ja kieltäydymme kaikesta vastuusta käytön menetyksen, liiketoiminnan keskeytymisen, menetettyjen voittojen tai tietojen tai kaikenlaisten satunnaisten, erityisten tai tuottamuksellisten vahinkojen osalta riippumatta toiminnan muodosta ja sopimuksesta, vahingonteosta (myös huolimattomuudesta) tai muusta, vaikka meille olisi kerrottu vahinkojen mahdollisuudesta.

 

Käyttöehtojen muutokset

Kaikki muutokset, joita teemme näihin käyttöehtoihin, julkaistaan tällä sivulla.

 

Sovellettava laki ja lainkäyttöalue

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakeja. Hyväksyt sen, että Suomen oikeusistuimilla on ei-yksinomainen lainkäyttöoikeus kaikissa sivustojemme käytöstä syntyvissä tai niihin liittyvissä kanteissa, mutta pidätämme oikeuden nostaa kanteen sinua vastaan näiden ehtojen rikkomisesta omassa asuinmaassasi tai muussa asiaan liittyvässä maassa.

 

Yhteydenotto

Näitä käyttöehtoja koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita, ja ne voi lähettää osoitteeseen  info@badenochandclark.fi

Jaa tämä sivu